+36706502709 kata@21nap.hu
Oldal kiválasztása

Bartyik Kata

21nap alapítója
Ismerd meg történetem

A sztori

Bartyik Kata vagyok ,

1988 március hetedikén láttam meg a napvilágot a János Kórházban. Legkisebb voltam mindig is a családban (amíg nem jöttek unokák ugye), akinek elvileg a tesók már kitaposták az ösvényt. Nos ez sajnos kevésnek bizonyult, mert vagy nem azt az ösvényt taposták amire nekem szükségem volt, vagy én voltam fordítva bekötve már akkor is.
Nagyon más volt akkor. Elég sok problémám akadt a közösségekbe és úgy amblokk a világba való beilleszkedéssel, amit akkoriban nem hogy divat nem volt boncolgatni, hanem letudták annyival, hogy hát nem mindenki születik sok ésszel főként nem tehetséggel. Talán ebből adódóan onnantól kedzve, hogy az eszemet tudom (meg biztosan akkor is mikor még nem tudtam) azon vagyok, hogy fejlődjek. Nem kicsit, lehetőleg nagyon.
Észrevettem, hogy ha nehezen is, de tudok változtatni magamon és ezzel a körülöttem levőkön is egy picit. Ezt eleinte arra használtam, hogy társadalomkompatibilisebb legyek.
Sok minden javamra vált, tényleg, igazán. De sok mindent ki is öltem ezzel magamból, amit nem kellett volna.  Nos a történet (és ezzel az életem) szerencsére még nem ér véget.
Elkezdtem azzal foglalkozni, hogy a ló egyik oldaláról hogyan találjak vissza a tulsó fele felé, de lehetőleg csak a feléig, így, hogy már a két túloldal megvolt. Ha ezeket a sorokat olvasod, valószínűleg nem áll messze tőled az önfeljesztés témakör. Igen. Én is kipróbáltam egy raklap dolgot. Több-kevesebb sikerrel. Végül mindig oda jutottam, hogy ha a hogyant meg tudom fejteni, akkor meg van a lényeg. És ha meg van a lényeg, akkor már „CSAK” csinálni kell. Igen, jól látod, több helyen is el lehet bukni. De a legdurvább nem elbukni az elején, hanem tudni hogy mi az ami meghozná az álmot és aztán nem csinálni. Na az durva. Valahogy így jutottam el az önkeresés/fejlesztés azon fokára, amikor megszülettek a 21 napos karkötők. Fontos volt számomra, hogy amit olvasok azt gyakorlatba is ültessem, úgymond megtörténjen a csinálás rész is. Mert ugye a nélkül az elmélet szép, de vajmi keveset ér. (Szóval nagy HOGYAN kereső és megfejtő lettem. )
Ezért született meg a 21 napos karkötő ebben a formában. Hogy ne legyen durva. Hogy a tudok róla de nem csinálom részt hagyjuk ki. És könnyítsük meg a folyamatot! Mutatom a fotót az első darabról, amit azért készítettem (nem a fotót, a karkötőt), hogy könnyebb legyen számomra beépíteni az új szokást.
Mert a szokások urai vagy rabjai vagyunk. Én jobb szerettem volna az ura lenni.  És akkor elkezdtem hordani és CSINÁLNI amiről azt gondoltam, hogy előrébb vinne. Ezt látá mások, hogy jó és megkérdezék, mondd kedves Kata: Mi a jó fene ez a csuklódon? Így nőtte ki magát a 21 napos karkötők világa. Tetszett és kellett másoknak és még másoknak is. Ha szeretnéd te is CSINÁLNI és nem csak beszélni róla, akkor nézd meg ezt: karkötő, mely segít megváltozni.
Szeretem a fejlődést, az építést a haladást. Na meg a kreativitást. Nem tudom még pontosan hogy mit szeretnék a jövőben ezzel az egésszel. De el tudom képzelni, hogy a 21 egy olyan branddé növi ki magát, ami segít az embereknek változni. Ami tudatos, lépni kívánó embereknek segít valamilyen formában lépni. Hogy mi lesz ez pontosan? Egyelőre még a Jó Isten se tudja. Vagy talán ő már igen?

A minőségről

Engem az alkotás felé terelt a változás. Kitanultam a népi bőrműves szakmát, ami a jól bevált, alaposan kidolgozott technikákat és módszereket foglalja magába. Ezt a tudást ötvözöm modern megoldásokkal és anyagokkal munkáim során. Ezáltal minősi, precíz, pontos munkát végzek válogatott anyagokból.

Titi Leather 21 – Titi Leather Crafting

Ugye már a füleden folyik ki, hogy a változást csak belülről elkezdve lehet elérni?

Szeretném, ha Te is bele mernél vágni (elindulnál végre az úton), hallgatni a megérzéseidre, és kitartanál mellettük, ami talán a legnehezebb az egészben. Ebben segít neked a 21 napos módszer és a hozzá készített karkötő. A Titi Leather 21 kifejezetten olyan bőrből készült alkotások tárháza, amik tudatos életviteledet hivatottak szolgálni, megkönnyíteni. Gyermeke a Titi Leather Crafting bőrműves vállalkozásnak, melyről bővebben itt olvashatsz: www.titileather.comwww.facebook.com/titileather.

A csapat

Kata

Kata

Bőrművész, álomgyáros és álom megvalósító

Geri

Geri

Technikai realista, látókör tágító

Pisze

Pisze

Kedvességfenntartó, kanapéőrző