+36706502709 kata@21nap.hu
Oldal kiválasztása

08

MÁJ, 2018

Májusi kihívás! Minden nap foglalkozom a vállalkozással kapcsolatos (halogatott) feladataimmal.

Gondoltam a legégetőbbel kezdem. GDPR. Ha neked ez nem mond semmit, örülj neki! Új törvény lép életbe EU-s szinten a személyes adatok felhasználását illetően, ami nekünk vállalkozóknak sok fejtörést okoz. Leginkább azért, mert még nem tudni pontosan hogyan lehet megfelelni az előírásoknak. No de ugye ez itt nem a panaszkodás helye!

Ma harmadik napja esténként leülök és megfejtem, hogy miről is szól ez az egész, és mit kell tennem, hogy jó legyen. Igazat megvallva nem a legelőnyösebb pont ezzel kezdeni a kihívást. Sokkal motiválóbb lenne valamelyik alkotó munkával foglalkozni, de a törvény az törvény, és én igyekszem tisztán játszani.

Mint mindig.

Ez sajnos egy le kell nyelni a békát poszt. Mert van ilyen része is a dolognak.

Nem arra vállalkoztam, hogy mostantól minden nap elfogyasztok egy tábla csokoládét. Nyilván ez igen egyszerű volna. Hanem arra, hogy rendberakom életem szeleteit. Akármennyire is nem tetszik, most a GDPR a része éppen. Ha úgy vesszük olyan, mintha fogyni akarnék és diétán lennék. Az legalább ilyen fájó pont lehet.

Szóval eldöntöttem, csinálom. Nem hazudok, ehhez most extra akaraterő is kell. Kicsit kellemetlen érzés tölt el első pillanatban, mikor napközben a csuklómra nézek. De aztán jó is. Mert tudom, hogy mi a célom. És örülök, hogy haladok felé. Még akkor is, ha törvényeket kell vacsorázni hozzá.

Első kézből szeretnél értesülni a hírekről? Iratkozz fel kicsit sem szokványos hírleveleimre.

A Titi Leather 21 Adatkezelési Szabályzatát ide kattintva tudod elolvasni.

Ha csak az e-mail címed adod meg és nem töltöd ki a többi mezőt, akkor sajnos nem tudok egy levelet se küldeni neked, mert minden levelemben van a hasznos infó mellett marketing célú üzenet is. Köszönöm megértésed!

KARKÖTŐK
Mi az a 21 napos karkötő?
KI BESZÉL ITT?
Hogyan jutottam idáig?
MIT TUDSZ MÉG?
Ínyenc vagy? Nézd meg miket rejtegetek még.