+36706502709 kata@21nap.hu
Oldal kiválasztása

16

FEB, 2018

 

Ha tudatos közösségi oldal felhasználó vagy, időt spórolsz meg. A kérdés, mire használod!

Van olyan betegség, hogy rendrakás? Ha van is, javuló tendenciát mutatok, már évek óta nem vagyok rendmániás. De azért van az a szint, amikor úgy érzem; konkrétan az agyamat gátolja a gondolkodásban, ha kupi vesz körül.

Ma nekiugrottam a bűvös kupacnak az asztalom sarkán, ami inkább csak gyűlik, mintsem fogyatkozik. Időről-időre úgy érzem, szükségem van a tisztánlátásra, és ez minden csak nem az. Ide be van dobva minden fontos papír. Tudod, amit meg kellene valamikor csinálni, jó volna észben tartani stb.

Azt a fél órát, amit abból nyertem, hogy nem görgettem a közösségi oldalakat feleslegesen, ma erre szenteltem. Mondanom se kell, hogy egy ilyen persze nem fél óra, de az a része igen, hogy mi az, ami már nem aktuális, ki lehet dobni, el kell tenni stb. Úgyhogy tök jó, mert egy csomó minden helyére került a mellett, hogy időnként homlokomra csaptam: „aaa tényleg, ezt meg akartam csinálni, na majd most” és akkor új kupacba került. De már okosan. Sorrendben állítottam össze ezt a kupacot és tudom, hogy melyik az a pár, amit tényleg meg fogok csinálni a napokban. A többivel nem is nyomasztom magam feleslegesen.

Igazán szép volna beszámolni arról, hogy mennyit haladtam a táskával, de ma nem volt kedvem hozzá. Mondom… rendszerezés betegség…:)

Mi az, amit itt fogsz találni és mi az, amit nem? Politikáról biztosan nem fogok értekezni. Viszont arról, hogy mi mit tehetünk magunkért és ezáltal a környezetünkre hatva globálisabban másokiért is, na, arról annál inkább gépelek majd szorgosan!

Arra sarkall, hogy tudjam mi a feladatom. És arra mutat rá, hogy sokszor nem tudom mi pontosan a feladatom, csak tudom, hogy sok minden van.

Azt teszek minden nap fél órában, amit csak szeretnék.

Egészen pontosan túl vagyok a félidőn és kezdem élvezni. Van még olyan, hogy megnyitom az alkalmazást, aztán becsukom mormogva az orrom alatt. De már térek is át arra, ami a feladatom. Arra sarkall, hogy tudjam mi a feladatom. És arra mutat rá, hogy sokszor nem tudom mi pontosan a feladatom, csak tudom, hogy sok minden van. Hiába, jó ha van egy rendszer és ha nincs, csinálni kell. Nem azért, hogy mindig szigorúan tartsd magad hozzá. Hanem hogy tudd az irányt, azt is hogy hol tartasz és hogy mit veszítesz ha sokáig eltérsz tőle.

Első kézből szeretnél értesülni a hírekről? Iratkozz fel kicsit sem szokványos hírleveleimre.

A Titi Leather 21 Adatkezelési Szabályzatát ide kattintva tudod elolvasni.

Ha csak az e-mail címed adod meg és nem töltöd ki a többi mezőt, akkor sajnos nem tudok egy levelet se küldeni neked, mert minden levelemben van a hasznos infó mellett marketing célú üzenet is. Köszönöm megértésed!

KARKÖTŐK

Mi az a 21 napos karkötő?

KI BESZÉL ITT?

Hogyan jutottam idáig?

MIT TUDSZ MÉG?

Ínyenc vagy? Nézd meg miket rejtegetek még.