+36706502709 kata@21nap.hu
Oldal kiválasztása
16
NOV, 2017
Elvek

Mihez kezdj a felszabadult időddel, hogy azt érezd, na ez igazán megérte?

 

A válasz: Jutalom.

Szeretjük a jutalmat. Mind.

Úgyhogy arra gondoltam, mivel nem lógok feleslegesen a neten, így a felszabadult időt részben valami extrába forgatom. Értsd: nem hagyom, hogy csak simán az amúgy is elvégzendő feladatok alatt “elpárologjon”.

Ezt tudattalanul néhány napon eddig is csináltam. Pl elkezdtem tervezni egy táskát magamnak, rendet vágtam egy rég kerülgetett sarokban stb. Nem váltottam meg az egész világot egy délután alatt, de tök jó érzés, például az, hogy a suszter cipője effektust (magamnak nincs időm alkotni – jobban mondva: nem szántam rá időt) elkezdtem felszámolni. Persze pontosan tudom hogy is van ez, most elkezdtem és még csak a papírmodellnél tartok. Innen még elég sok munkaóra van hátra, de ez most nem zavar.

Ma úgy döntöttem, hogy olvasni fogok fél órát. Ennyi idő alatt még talán nem alszom el (bármikor képes vagyok ugyanis könyvet olvasva elaludni), no persze az se mindegy mit olvas az ember!

Jutalom. Ha jól használod, előre visz. Ha munka nélkül használod…
Lesz időd, ha csinálsz. (Könyv: Vámos Robi: Élj úgy, ahogy élhetsz)
Ahogy ezeket a sorokat olvasom pedig elkezdtem sopánkodni, hogy ha okosabb lettem volna, élből úgy indítom ezt a kihívást, hogy a napi extra 30 percet a táskám készítésével töltöm. Igen látványos két legyet egy csapásra lett volna, de a volna tudjuk mire jó: semmire.

Úgyhogy ma olvastam. De lehet, hogy holnaptól inkább a táskára fordítom az időt. Elvégre pont félidőben leszek még csak. Ha innen nézem…Ha a másik irányból, úr isten, már a felééig eljöttem!

Első kézből szeretnél értesülni a hírekről? Iratkozz fel kicsit sem szokványos hírleveleimre.

A Titi Leather 21 Adatkezelési Szabályzatát ide kattintva tudod elolvasni.

Ha csak az e-mail címed adod meg és nem töltöd ki a többi mezőt, akkor sajnos nem tudok egy levelet se küldeni neked, mert minden levelemben van a hasznos infó mellett marketing célú üzenet is. Köszönöm megértésed!

KARKÖTŐK
Mi az a 21 napos karkötő?
KI BESZÉL ITT?
Hogyan jutottam idáig?
MIT TUDSZ MÉG?
Ínyenc vagy? Nézd meg miket rejtegetek még.