+36706502709 kata@21nap.hu
Oldal kiválasztása
10
FEB, 2018

21 nap kihívás, értelmes közösségi oldal böngészés.

Hogyan lehet emelni a tétet?

A helyzet az, hogy így is elég magas a tét. Mármint elég erős ez a kihívás, legalábbis nekem. Úgyhogy nem úgy emelem a tétet pl azzal, hogy holnaptól még reggel se nézem meg, hogy mivel kell foglalkoznom, hanem megpróbálom „lefordítani” a megfogott időt.

Azt az időt, amennyivel kevesebbet lógok a facebookon, hasznosítom kicsit tudatosabban. Mert jelenleg az van, mint a mosogatógépünkkel.

Azt az időt, amennyivel kevesebbet lógok a facebookon, hasznosítom kicsit tudatosabb módon.

Kiszámoltuk annó, hogy ha veszünk egy mosogatógépet, az nagyjából évi 2 hetet spórol meg nekem. Vagyis évi 2 hetet nem állok a konyhában. Ezt az időt elvileg passzív pihenéssel kellene töltenem. De gyakorlatilag nem igen vagyok az az ember, aki ilyet csinál. Ezért van, aki piszkál, van aki nem. Én már kezdem elfogadni, hogy ilyen vagyok. Egy kicsit sajtkukac. Úgyhogy nem arra fogom használni most sem a felszabadul időmet, hogy semmit teszek a kanapén, mert ahhoz tudom, hogy kéne külön jó néhány 21 napos kihívás, és őszintén szólva nem is szeretném!

Hanem keresek minden nap valami olyan tevékenységet, amit amúgy nem csinálnék, de most fogom. Ne kérdezd mi lesz az, mert még egyáltalán nem tudom! Viszont tippeket szívesen fogadok!

Szerintem napi 30 percet simán felhasználhatok az „extra” időből valami olyan jóra, amit amúgy nem csinálnék, vagy csinálnám de a mikor kérdés eddig meggátolt (vagy nem 🙂 ).  Hah…már most érzem, hogy ez valahogy a zenénél fog kikötni…:) De igyekszem kreatívabb lenni és mást is kitalálni.

Ellenben mivel ez ugrott be, azt jelenti, hogy az előző havi kihívásom a zenéléssel elég jól sikerült. Továbbra is foglalkoztat, és koncert nélkül is leülök játszani, gyakorolni.

Ma volt a 9. nap. Lőttem hozzá egy vízparti képet. Ezüst hét 2. napja, mindjárt félidő!

Első kézből szeretnél értesülni a hírekről? Iratkozz fel kicsit sem szokványos hírleveleimre.

A Titi Leather 21 Adatkezelési Szabályzatát ide kattintva tudod elolvasni.

Ha csak az e-mail címed adod meg és nem töltöd ki a többi mezőt, akkor sajnos nem tudok egy levelet se küldeni neked, mert minden levelemben van a hasznos infó mellett marketing célú üzenet is. Köszönöm megértésed!

KARKÖTŐK
Mi az a 21 napos karkötő?
KI BESZÉL ITT?
Hogyan jutottam idáig?
MIT TUDSZ MÉG?
Ínyenc vagy? Nézd meg miket rejtegetek még.