+36706502709 kata@21nap.hu
Oldal kiválasztása
08
FEB, 2018
Ma behívtak a bíróságra, mert megtudták mire képes az ember 21 nappal a csuklóján!
Na jó. Igazából más dolgom volt a bíróságon, de hiszed vagy sem, nagyon is összefügg a karkötőkkel! Volt egy balesetem másfél éve. Röviden, követtem a főútvonalat biciklivel, amiről eltérítettek egy autóval. Akkor nem teljesen értettem az átvitt értelmét a dolognak, igaz el voltam foglalva a koponyatörésemmel. Viszont (utólag visszanézve) komoly változást, döntést hozott ez a baleset az életembe. Többek között ekkor született meg a döntés, hogy a fókusz a 21 napra és a változásra kerül.

Gondolkoztam rajta, hogyan mesélhetném el ezt a történetet a bíróságon, de úgy tűnt a bíró úr nem az a fajta, aki (munkaidőben?) ilyesmire nyitott. Pedig érdekes visszacsatolás lett volna nem csak a száraz tényekről, faramuci fogalmazással eszmecserélni, holmi talárokban, 6 méteres belmagasság alatt apró részecskeként ülve a padon.

Jó, vagy sem. Így alakult. És most már így lesz jó.

 

Jó, vagy sem. Így alakult. És most már így lesz jó.
Közösségi média köszöni jól van! Vajon észrevette a tőzsde, hogy egy felhasználójuk számottevően hanyagolja őket az utóbbi egy hétben? Lehet, hogy azt hiszi síelni mentem csak. 🙂

A következő héten emelni akarok a téten. Holnap elárulom hogyan!

Első kézből szeretnél értesülni a hírekről? Iratkozz fel kicsit sem szokványos hírleveleimre.

A Titi Leather 21 Adatkezelési Szabályzatát ide kattintva tudod elolvasni.

Ha csak az e-mail címed adod meg és nem töltöd ki a többi mezőt, akkor sajnos nem tudok egy levelet se küldeni neked, mert minden levelemben van a hasznos infó mellett marketing célú üzenet is. Köszönöm megértésed!

KARKÖTŐK
Mi az a 21 napos karkötő?
KI BESZÉL ITT?
Hogyan jutottam idáig?
MIT TUDSZ MÉG?
Ínyenc vagy? Nézd meg miket rejtegetek még.