+36706502709 kata@21nap.hu
Oldal kiválasztása
02
FEB, 2018

Hogyan lehet leszokni az értelmetlen netezésről?

Mondhatjuk, hogy jó napon kezdtem el a közösségi média 21 napos kihívást. A nap túlnyomó részében olyan programjaim voltak, amik alatt vétek lett volna időt elvonva a függőségnek hódolni.

Reggel 6, telefonos ébresztő. Nem, nem szállodában vagyok, ahol résnyire nyitott amúgy még begyógyult szememmel megkeresve a telefont – kagyló túlsó végén kellemesen búgó hang közli: az ébresztője hölgyem! Csak simán a telefon csiripel.

Latolgatom, hogy jobb lehet vekkerre kelni, de egyelőre jól működött ma reggel a 15 perces gyors check limit.

Napközben csak a levelezést néztem meg, és akkor, amikor pl ültem a kocsiban, miközben mosták. Itt nem igazán lett volna értelme elkezdeni a Háború és Békét, viszont annak annál inkább, hogy válaszoljak egy-két reggel elindított üzenetre.

Sikerült az instagram fiókot sem túlzásba vinni, csak posztolás céljából mentem fel. Egyszer még tuti rá fogok nézni este később, de nincs agyatlan, fél órás görgetés. Van értesítés? Megnézem. Nincs? Kilépek.

Számot vetek.

Sokszor volt bennem a késztetés, hogy most előkapnám a telefonomat, hogy görgessem. HÁTHA van rajta, vmi érdekes.
Na ilyenkor ezt nem tettem. Hirtelen azon kaptam magam, h jó, de most hogy nem fogok unatkozni abban az élethelyzetben, ami egyébként nem köt le annyira, azért is akartam a telefon után nyúlni. Pl: tudom ciki, kutyaséta közben nem kéne kicsit se telefonozni. De van, hogy telefonozok egy kicsit. Ma este azt figyeltem, hogyan rakja Pisze a lábait egymás után. Egyébként is szoktam figyelni, mert nem lehet tudni mit eszik fel, ha megtalálja, de mikor üget, akkor bevallom nőiesen, nincs mindig 100%-ban rajta a figyelmem. És ez egyébként is gáz. Szóval úgy fest, a kutyaséták mostantól meditatívabb jellegűek lesznek.

A feketébb leves holnap jön, amikor egész nap én szabom meg, hogy mi történik. Olyan lesz, mint inaktív alkoholistának a legjobb barátja születésnapját ünnepelni egy olcsó kocsmában.

Roppantmód kíváncsi vagyok hova jutok el 21 nap alatt!

Ja! A 21Laza keskeny karkötővel indulok neki ennek a kihívásnak. A bronz patent az első patentről figyel!

Első kézből szeretnél értesülni a hírekről? Iratkozz fel kicsit sem szokványos hírleveleimre.

A Titi Leather 21 Adatkezelési Szabályzatát ide kattintva tudod elolvasni.

Ha csak az e-mail címed adod meg és nem töltöd ki a többi mezőt, akkor sajnos nem tudok egy levelet se küldeni neked, mert minden levelemben van a hasznos infó mellett marketing célú üzenet is. Köszönöm megértésed!

KARKÖTŐK
Mi az a 21 napos karkötő?
KI BESZÉL ITT?
Hogyan jutottam idáig?
MIT TUDSZ MÉG?
Ínyenc vagy? Nézd meg miket rejtegetek még.