+36706502709 kata@21nap.hu
Oldal kiválasztása
27
JAN, 2018
Elvek
Készült felvétel a fellépésről, de szándékosan nem került fel sehova. Sőt, magam se néztem vissza. Mert az van, hogy olyan ideát kergettem, ami irreális. És bár fáj, de ezt most megosztom veletek, mert sokaknak adhat AHA élményt.
Szóval azt gondoltam, milyen király, megértem arra, hogy újra hangszert ragadjak és énekeljek. Annyira elhittem, hogy tök jól is ment itthon, és kis létszámú, ismerős közönség előtt is! Viszonylag magabiztosan mentem vasárnap fellépni. Ahol aztán igen rossz soundja volt mindennek. Annyira, hogy az utolsó számnál megkértem, hadd játszak full unplugged, mert ennél a hangzásnál az is motiválóbb, ha elveszik a hangom a térben, de ameddig eljut, és amit én hallok belőle, arról legalább tudom milyen, és tudom mi szól kifelé. Azt kapom, amit adok, és viszont. Az első dalnál izgultam, de belevágtam. Hallottam, hogy remeg a hangom. Nem foglalkoztam vele. De aztán elkezdtem gitározni és az is annyira nem szólt sehogy (sőt!), hogy hirtelen sz**nak éreztem mindent, amit csinálok.
Nem tudsz egy 21 napos kihívás alatt elhordani egy rohadt nagy hegyet. Viszont fel tudod robbantani, ami talán az egyik legnehezebb része az egésznek.
Ami valójában történt az az, hogy izgultam, de még mindig elég jó volt, amit csináltam. Rosszul szóltak a dolgok a hangosítás miatt plusz az izgulás se tett jót, de ez nem azt jelenti, hogy gyenge volt, amit csináltam. Tökéleteset vártam magamtól. Mikor 21 nap a változtatásra elég, nem a tökéletességre. Nem tudsz egy 21 napos kihívás alatt elhordani egy rohadt nagy hegyet. Viszont fel tudod robbantani, ami talán az egyik legnehezebb része. Annak ellenére, hogy én negatívan éltem meg a koncertet, a közönség tökre nem. Most már képes vagyok ezt látni, tudni és kicsit érezni is. Kezd átértelemeződni a 21 nap kihívás fogalma a fejemben.

Van, amit felveszel és kész. Megszokod, hogy több vizet iszol, hogy kevesebb cukrot raksz a kávédba, hogy nyomsz napi 10 fekvőt, hogy minden nap foglalkozol 15 percet egy rohadt nagy mumus feladatoddal. De ez rohadtul csak a felszín. És én ezt eddig nem láttam.

Első kézből szeretnél értesülni a hírekről? Iratkozz fel kicsit sem szokványos hírleveleimre.

A Titi Leather 21 Adatkezelési Szabályzatát ide kattintva tudod elolvasni.

Ha csak az e-mail címed adod meg és nem töltöd ki a többi mezőt, akkor sajnos nem tudok egy levelet se küldeni neked, mert minden levelemben van a hasznos infó mellett marketing célú üzenet is. Köszönöm megértésed!

KARKÖTŐK
Mi az a 21 napos karkötő?
KI BESZÉL ITT?
Hogyan jutottam idáig?
MIT TUDSZ MÉG?
Ínyenc vagy? Nézd meg miket rejtegetek még.