+36706502709 kata@21nap.hu
Oldal kiválasztása
25
JAN, 2018
Elvek
Kegyetlen őszinte leszek.
Nem fogsz végig felhőtlen kedvvel csak úgy ledobni 10 kilót magadról.

Nem fogsz csak úgy svédül beszélni 21 nap múlva.

Nem leszel hirtelen az a kedves ember, aki mindig mindenben látja az építő oldalát a dolgoknak.

De el fogod kezdeni. Erős leszel, mert már egyébként is eleged van abból, ami van. Lesz, hogy a hátad közepére nem kívánod és lesz, hogy sima ügynek érzed. De mindig tovább fogsz menni. Eleinte tudatból.

Aztán megérzed a szelét a változtatásnak. Amit az egész hoz. Mert, először azt hiszed, hogy egy dolgon változtatsz. „Holnaptól heti 4 reggel mozgok (nem edzek 1 órát! Csak mozgok 15-20 percet, megfelelő edzésterv mellett!) és milyen sportos leszek”. Aha. Ez csak egy a sok közül.

És halál boldog vagy, amikor mások hangot adnak annak, ami jó benned. Így működünk. Vágyunk az elismerésre.
Mert idővel azon kapod magad: mintha kihúznám magam mostanában! Ez régen nem volt!

Mikor ruhát próbálsz, megállapítod: banyek, de jól áll, hogy nem csak egy pálcika a kezed, hanem van rajta izom. Hogy rendszeresen megjegyzik az emberek: de csinos vagy. Fogytál? Igen fogytál, de izmosodtál is mellé és ez jól néz ki!

És halál boldog vagy, amikor mások hangot adnak annak, ami jó benned. Így működünk. Vágyunk az elismerésre. De azt csak akkor kapjuk meg, ha teszünk érte valamit.

Szóval állj fel a kanapéról, hagyd a következő Trónok Harca részt és kezdj el VALAMIT csinálni. Tök mindegy mit. Ha tuti célba akarsz érni, akkor nem csak durr bele csinálod és NEM 5 dolgot párhuzamosan! Megfelelően kiválasztod, hogy mi a legkövetkezőbb (Ilyen szó nincs! De van, fontos ez a megnevezés.) lépés a SZÁMODRA most legfontosabb területen. Kitalálod, hogy milyen iramban és mit tudsz bevállalni, amit ezért minden nap hajlandó vagy megcsinálni. Segít a pszichológiai útmutató, amit a karkötőd mellé kapsz ajándékba.

És aztán fogod magad, nagy levegő és felveszed a karkötőt. NEM holnap, NEM majd hétfőn, NEM majd amikor az összes csillag állása olyan lesz. Hanem MOST. És CSINÁLOD.

Első kézből szeretnél értesülni a hírekről? Iratkozz fel kicsit sem szokványos hírleveleimre.

A Titi Leather 21 Adatkezelési Szabályzatát ide kattintva tudod elolvasni.

Ha csak az e-mail címed adod meg és nem töltöd ki a többi mezőt, akkor sajnos nem tudok egy levelet se küldeni neked, mert minden levelemben van a hasznos infó mellett marketing célú üzenet is. Köszönöm megértésed!

KARKÖTŐK
Mi az a 21 napos karkötő?
KI BESZÉL ITT?
Hogyan jutottam idáig?
MIT TUDSZ MÉG?
Ínyenc vagy? Nézd meg miket rejtegetek még.