+36706502709 kata@21nap.hu
Oldal kiválasztása
22
JAN, 2018
Kihívás Változás
Nem igazán szeretnék írni a tegnapról, de mégis fogok.
Izgultam. Az a fura, hogy nem úgy izgultam, mint mikor az ember homloka gyöngyözik, vörös lesz, és még a füle is izzik! Hanem valahogy máshogy. Sajnos kedvem szegte, hogy nem tudtam úgy játszani, ahogy egyébként tudok.

És most elszomorít az, hogy leragadok azon, ami nem jó, nem megy.

 

A 21 nap alatt eljutottam oda, hogy képes vagyok a zenét kikapcsoló üzemmódban kezelni. Keményen dolgozni egy dalon, de mégis közben nem komolyan venni. Ez régóta hiányzott.
Koncert. Úgy ám.
Holott tudom, hogy egyébként jó volt. Külön kérték, hogy énekeljek, mert volt, aki lemaradt róla de a barátai mondták, hogy milyen jó volt.

Volt jam is a végén. Felmentem én is, mert a pofám leszakad, olyan emberek is játszottak tegnap este, és szerettem volna velük zenélni.

Akik mellett amúgy simán elsétálsz, majd tátott szájjal állsz, mikor kiderül, hogy mocsok jól énekel. És hogy valójában minden áldott nap gyakorol.

Ilyenkor felmerül a kérdés. Mi a fenét keres akkor egyébként a bárpult mögött? De ez már egy másik történet.

Nehéz szívvel ülök itt. Nem azért amilyen volt vagy nem volt a tegnap. Hanem mert valahogy az van beloopolva a gondolataimba, hogy ennél sokkal jobb is lehetett volna. De nem volt az.

Ettől függetlenül ma leültem újra játszani. Sosem írtam dalt. Foszlányok mindig voltak, de sose találtam közöttük a kapcsot. Irigyeltem másokat, hogy no lám, ők csak úgy ontják magukból a dalokat. Én meg 10 év után sem.

Ma leültem folytatni egy olyan foszlányt, ami hónapok óta visszatér. És valami lett belőle. Egész jó. Énekdallamot még nem találtam hozzá. Az ma nem jött. De örülök az aláfestésnek is.

Nem az lett a szokásom, hogy minden vasárnap fellépek valahol. Hanem az, hogy leülök zenélni, és csinálok valamit. Nem fontos, hogy színpadkész valami legyen belőle végül. Ha az lesz, majd örülünk. De ha nem, akkor is.

A 21 nap alatt eljutottam oda, hogy képes vagyok a zenét kikapcsoló üzemmódban kezelni. Keményen dolgozni egy dalon, de mégis közben nem komolyan venni. Ez régóta hiányzott.

21 napba telik mindez? Nem. Az elmúlt 15 év történéseibe. És az elmúlt 21 napba, hogy tettem a szintlépésért. Na ezért érdemes a magad portáján söpörgetni. Mert így senki más nem tud.

 

Első kézből szeretnél értesülni a hírekről? Iratkozz fel kicsit sem szokványos hírleveleimre.

A Titi Leather 21 Adatkezelési Szabályzatát ide kattintva tudod elolvasni.

Ha csak az e-mail címed adod meg és nem töltöd ki a többi mezőt, akkor sajnos nem tudok egy levelet se küldeni neked, mert minden levelemben van a hasznos infó mellett marketing célú üzenet is. Köszönöm megértésed!

KARKÖTŐK
Mi az a 21 napos karkötő?
KI BESZÉL ITT?
Hogyan jutottam idáig?
MIT TUDSZ MÉG?
Ínyenc vagy? Nézd meg miket rejtegetek még.