+36706502709 kata@21nap.hu
Oldal kiválasztása

14

JAN, 2018
Kihívás Változás

Valami, ami nem hagy leragadni.

Cudar éjszakán vagyok túl, és napközben sem voltam a toppon. De a gyakorlás, az gyakorlás. Azt éreztem, hogy egy kicsit mintha tapadnának-nyúlnának a dolgok.

Kellett valami, ami diktálja szó szerint és átvitt értelemben is a tempót. Metronóm. Olykor óriási segítség, máskor pedig borzasztó kellemetlen pittyogás, ami emlékeztet arra, hogy kiestél a tempóból, itt gyorsulsz, ott lassulsz. Az az érzésed támad, hogy úgy sz** az egész, ahogy van.

De nem ma. Úgy döntöttem, hogy felpörgetem magam, és hagyom, hogy spannoljon a metronóm.

Ú, ilyen lassan játszom a kívánthoz képest? Oké, lüktetés, rászállok. Ahh, túlzottan is belejöttem, mert most meg sietek. Naná, kiabálós, stenkes refrén van. Ember legyen a talpán, aki nem lovallja bele magát.

Hajjaj, jön a rész, ami nem igen megy, tartok is tőle meg minden. Nem lehet megállni, megy a metronóm, kíméletlenül jár a lábam rá. És láss csodát, megy rá a dal is! Egészen fura, de olyan érzés volt, mint mikor a tanárom üti a tempót és kiabál, adja a lendületet közben, hogy gyerünk Kata, és most ezt és most azt. És akkor megcsinálod.

Nem mondom, hogy egy metronóm helyettesíti Bussy Gábort. De eszembe jut, hogyan tanított engem és mi az amit adott, amitől tudtam fejlődni. Hálás vagyok neki.

Van olyan tényező, ami tud téged kívülről noszogatni. Lendületet adni, akkor is, amikor csak úgy dagonyáznál inkább egy kicsit a mocsárban. Találd meg!

Helló mágnes a 14.lyukban!

Első kézből szeretnél értesülni a hírekről? Iratkozz fel kicsit sem szokványos hírleveleimre.

A Titi Leather 21 Adatkezelési Szabályzatát ide kattintva tudod elolvasni.

Ha csak az e-mail címed adod meg és nem töltöd ki a többi mezőt, akkor sajnos nem tudok egy levelet se küldeni neked, mert minden levelemben van a hasznos infó mellett marketing célú üzenet is. Köszönöm megértésed!

KARKÖTŐK
Mi az a 21 napos karkötő?
KI BESZÉL ITT?
Hogyan jutottam idáig?
MIT TUDSZ MÉG?
Ínyenc vagy? Nézd meg miket rejtegetek még.