+36706502709 kata@21nap.hu
Oldal kiválasztása
13
JAN, 2018
Kihívás Változás
  1. napja, hogy ha esik, ha fúj, leülök, és gyakorlok. Január 1-én kiválasztottam 3 dalt. Ma pedig a döntés határideje van. El kell döntenem, hogy vállalhatóak lesznek-e jövő vasárnapra.
Őszinte leszek. Még a tegnapi gyakorlás alapján is attól tartottam, hogy ma ki kell ejtsem az egyik dalt, mert ha most ennyire nem megy, akkor színpadon még ennyire sem fog. Úgy voltam vele, hogy üsse kavics, ha mennie kell, megy, csak tudnám milyen dalt veszek be helyette, amire ugye egy hetem van csak felkészülni. Ma is leültem gyakorolni. Egy „hosszút”. (A profik napi 4-6-8 órákat gyakorolnak, na én nem ennyire hosszút). Ha már ilyen fene őszinteségbe kezdtem, elmondom, hogy tegnap este beütött egy kicsit a hullámvasút alja, úgyhogy a mai naptól nem sokat reméltem. Leültem, aztán lesz, ami lesz. Emiatt, vagy az esélytelenek nyugalma miatt, de láss csodát!
Valami ilyen lehet az elengedésnek hívott jótanács másoktól. Tudod, amikor mondják, hogy ne görcsölj. Oké, köszi, most már tudom hogyan kell nem görcsölni. Haha! Nagy fenéket. Ez történik. Dolgok hatására.
VISZONT! Ezt most aztán tényleg teljesen tudatosan magamnak teremtettem. Tegyük fel nem tűzök ki semmilyen célt január 1-én. Csak élem az életem, csinálom a dolgaimat. Ma a hullámvasút fenekén, nem tudom mi lenne, ami sikerélményt ad. De ez most ad. Marad a 3 szám, amit kicsit irreálisnak tartottam január 1-én. Most már úgy látom, hogy a hátralévő 1 hétben még sokat kell melózni rajta, de menni fog 21-re. Egyik kedvenc gitárosom, Tommy Emmanuel mondatai gyakran csengenek vissza. Valahogy így hangzik: „Egyik nap felkelek és nem tudok gitározni. Aztán másnap felkelek és megint jobban megy, mint tegnap.” Mondja ezt egy zseniális zenész. Nyilván az ő „nem tudok gitározni” napjai köszönőviszonyban nincsenek az én nem tudok gitározni napjaimmal. Ő akkor is felmegy a színpadra, és lenyom egy olyan koncertet, hogy nagymama korodban is mesélni fogod az unokáknak. Ez már a profizmus. Ahova a gyakorlás vezetett. Ha esett, ha fújt.
Mindig jó, ha vannak céljaid és teszel értük. Egyik nap így fogod érezni, másik nap úgy. De valójában mindig haladsz a felé, hogy elérd. Viszont ha toporogsz, magadra vess. Már rakom is a 13. lyukba a mágnesemet a karkötőn. A nap további részében biztosan büszkén fogom hordani.

Első kézből szeretnél értesülni a hírekről? Iratkozz fel kicsit sem szokványos hírleveleimre.

A Titi Leather 21 Adatkezelési Szabályzatát ide kattintva tudod elolvasni.

Ha csak az e-mail címed adod meg és nem töltöd ki a többi mezőt, akkor sajnos nem tudok egy levelet se küldeni neked, mert minden levelemben van a hasznos infó mellett marketing célú üzenet is. Köszönöm megértésed!

KARKÖTŐK
Mi az a 21 napos karkötő?
KI BESZÉL ITT?
Hogyan jutottam idáig?
MIT TUDSZ MÉG?
Ínyenc vagy? Nézd meg miket rejtegetek még.