+36706502709 kata@21nap.hu
Oldal kiválasztása
06
JAN, 2018

Kihívás

Változás

Sok stresszelő dolog vesz körül a napokban, ami ma elkezdett tetőfokára hágni.

Be kell valljam, nehezen viselem a seggenülést. Azt a fajtát kiváltképp, amikor ezt egy széken, egy gép előtt kell végezni órákon keresztül. Ebből mostanában a kelleténél jóval több kijár.

Ez van, azon vagyok hogy ezt meg tudjam változtatni, de tudom, hogy egyelőre nekem kell elvégezni ezeket a feladatokat. Ezt hol jobban, hol kevésbé jól viselem. Ma viszont egy ponton elszakadt a cérna. Konkrétan azt kívántam, hogy bárcsak dohányoznék, mert akkor most tudnám mi a fenét csináljak, hogy lehiggadjak és legyen türelmem folytatni, amit elkezdtem.

Mesébe illően irreálisnak tűnhet, de lecsaptam a laptopot és kezembe vettem a gitárt.

Az a fura helyzet állt elő, hogy ezt meg volt türelmem csinálni. Éreztem a dühös féle stenket magamban, de valahogy ezt a zenére nem vetítettem ki, és tök jó volt gyakorolni.

Aztán persze pont jött valaki, és le kellett tennem, de most már elment és újra leülök, mert úgy érzem maradt még bennem “kizenélni” való.

Sose gondoltam, hogy halál idegesen képes leszek a zenét úgy művelni, hogy az jólessen. Tök jó!

Első kézből szeretnél értesülni a hírekről? Iratkozz fel kicsit sem szokványos hírleveleimre.

A Titi Leather 21 Adatkezelési Szabályzatát ide kattintva tudod elolvasni.

Ha csak az e-mail címed adod meg és nem töltöd ki a többi mezőt, akkor sajnos nem tudok egy levelet se küldeni neked, mert minden levelemben van a hasznos infó mellett marketing célú üzenet is. Köszönöm megértésed!

KARKÖTŐK
Mi az a 21 napos karkötő?
KI BESZÉL ITT?
Hogyan jutottam idáig?
MIT TUDSZ MÉG?
Ínyenc vagy? Nézd meg miket rejtegetek még.