+36706502709 kata@21nap.hu
Oldal kiválasztása

05

JAN, 2018

Kihívás

Változás

Kemény volt a mai.

Fel van adva a lecke rendesen, az egyik dallal különösen. Kicsit úgy érzem, hogy nem megy egyedül egy bizonyos rész, akármennyire is próbálom tudatosan csinálni.

Egy jóbarátom szokta mondani: ha valamit nem tudsz, vagy nekiveselkedsz mégis, meglátod mi sül ki belőle, vagy kérsz segítséget.

Én ma segítséget kértem.

Ketten állapítottuk meg, hogy ez a rész valóban nehéz, felütések-leütések -jajj. De többek között ettől is olyan jó ez a dal, úgyhogy január 13-ig meglátjuk meg tudom-e csinálni így, most már egy kis mankóval. Na persze a mankó nem lesz mindig itt, az oroszlánrészt akkor is nekem kell megcsinálni, de ez így is nagy segítség.

Aztán letettem egy kicsit ezt a témát, mert néha a pihentetés jobbat tesz, mint a rágörcsölt gyakorlás. (!Nem, ez nem azt jelenti, hogy el lehet kezdeni halogatni valamit, mondván, most épp pihenteted. Ez azt jelenti, hogy 2 percig valami mást játszok, pár szót váltok a „mankómmal”, és utána visszatérek a megoldandó dologhoz.)

Mivel 3 szám a cél, elővettem még a másik két dalt is. Ezek olyan dalok, amiknél szintén úgy éreztem még egy hónappal ezelőtt is, hogy SOHA nem fog menni normálisan gitározni az ének alá. És az a helyzet, hogy kezd alakulni. Rég volt olyan, hogy azt éreztem játék közben ez épp MOST sikerül! Az, ami nemrég még nem kicsit nem, hanem egyáltalán nem ment. Ilyenkor történik az, hogy örömömben elsírom magam és le kell tennem egy kicsit a gitárt.

Tanulság? Merj segítséget kérni. De ne azzal a lelkülettel kérj segítséget, hogy majd valaki megoldja helyetted. A dolgokat mindig te oldod meg. Egy terapeuta sem helyetted dolgozik. A sz**t neked kell ellapátolni. De milyen örömteli is az, mikor végre ellapátoltad, és elmondhatod, hogy igen, nekimentem hatszázhuszonnyolcadjára is. És nézzétek. Sikerült. Önbecsülés és bizalom. Na ettől, nő.

Első kézből szeretnél értesülni a hírekről? Iratkozz fel kicsit sem szokványos hírleveleimre.

A Titi Leather 21 Adatkezelési Szabályzatát ide kattintva tudod elolvasni.

Ha csak az e-mail címed adod meg és nem töltöd ki a többi mezőt, akkor sajnos nem tudok egy levelet se küldeni neked, mert minden levelemben van a hasznos infó mellett marketing célú üzenet is. Köszönöm megértésed!

KARKÖTŐK
Mi az a 21 napos karkötő?
KI BESZÉL ITT?
Hogyan jutottam idáig?
MIT TUDSZ MÉG?
Ínyenc vagy? Nézd meg miket rejtegetek még.