+36706502709 kata@21nap.hu
Oldal kiválasztása
04
JAN, 2018

Kihívás

Változás

Okulva a 2. napi esetből, tegnap este időben lefeküdtem. Meg is van az eredménye, ma reggel felkeltem időben és a gyakorláson is túl vagyok már.

Este kicsit kétségbe estem az egyik dalt illetően. Megállapítottam, hogy jó baromi nehéz a gitárt összerakni az énekkel. A gitártéma bonyolultabb, az ének szerencsére nincsen agyon frazírozva, de őszintén szólva, bár lenne fordítva. 🙂

Azon gondolkoztam, hogyan lehetne jól, rövid idő alatt kigyakorolni. Kitaláltam egy módszert (nem hiszem, hogy én találtam fel, de egyelőre jónak tűnik, gondolom erre idővel minden énekes-gitáros rájön), adtam magamnak időt január 13-ig vele. Ha akkor úgy látom, hogy ez igen esélytelen 21-re, valamit változtatni fogok. Addig viszont ami a csövön kifér, saját magam minősítése nélkül tolom. (Hah, szép feladat!)

Viszont megfigyeltem, hogy milyen jó, hogy nem azon pörgök, hogy uram isten, ez retek nehéz, sose fog menni. Hanem, hogy hogyan tudnám mégis. Néha varázslatos korlátokat tudunk állítani magunknak, amik előre visznek és nem hátráltatnak.

Már rakom is 4. lyukba a mágnest!

Meg kell jegyezzek még egy tapasztalatot.

Érzem, hogy tök jó, hogy ezt csinálom. És beindított párhuzamosan más vonalakat is. Úgyhogy most az a helyzet állt elő, hogy hirtelen még vagy 6 dolgot szeretnék azonnal így elkezdeni csinálni. De nem fogok. Sokszor beleestem (biztos vagyok benne, hogy már te is) abba a hibába, hogy ide nekem a mindent is. Aztán ez tartott pár napig, majd minden alábbhagyott és semmiben nem léptem előre. Sőt, kudarcnak éltem meg, hogy nekem semmi se sikerül.

Én most azt szeretném, hogy egy valamiben, de abban biztosan lépjek előre.

Első kézből szeretnél értesülni a hírekről? Iratkozz fel kicsit sem szokványos hírleveleimre.

A Titi Leather 21 Adatkezelési Szabályzatát ide kattintva tudod elolvasni.

Ha csak az e-mail címed adod meg és nem töltöd ki a többi mezőt, akkor sajnos nem tudok egy levelet se küldeni neked, mert minden levelemben van a hasznos infó mellett marketing célú üzenet is. Köszönöm megértésed!

KARKÖTŐK
Mi az a 21 napos karkötő?
KI BESZÉL ITT?
Hogyan jutottam idáig?
MIT TUDSZ MÉG?
Ínyenc vagy? Nézd meg miket rejtegetek még.