+36706502709 kata@21nap.hu
Oldal kiválasztása
Nem fenékig tejfel. De az lesz.
02
JAN, 2018

Kihívás

Változás

Tegnap kezdtem a januári kihívásom. Erről készítettem is egy fb live videót. Annyira live, hogy még élő zene is van benne, csekkold itt, ha vágysz egy kis inspirációra.

Tegnap első nap lévén leszögeztem, hogy mi a pontos célom. (Január 21-re eljutni oda, hogy van 3 olyan dalom, amivel ki merek állni mások elé.)

Kiválasztottam, hogy mi lesz ez a 3 dal. (Egyelőre titok, legyen valami meglepi is.)

Ezeket a dalokat már játszottam valaha zenekarban, mint gitáros, vagy vokalista, de egyszemélyben még nem igen voltam gitáros-énekes (csak szerettem volna az lenni).

Most mondhatod, hogy jaaj, ez nem érvényes, hiszen olyat csinál, amit már amúgy csinált, ez nem is nagy kunszt. Akkor elmondom, hogy de az.
  1. Ilyet nem csináltam. Baromira nem egyszerű színvonalas éneklést művelni színvonalas gitárjáték közben. Többek között ezért is fulladt be ez az álmom úgy 5 éve.

 

  1. Miért jó direkt kicseszni magaddal? Miért nem folytathatsz valamit és léphetsz egy, vagy két szintet a helyett, hogy elindulsz valamivel mínuszról és 21 napon belül te már az 50. szinten akarsz tartani, ami lássuk be, nem valószínű hogy összejön? (Eredmény: kudarc, sz*r az egész, semminek semmi értelme, ezt SEM tudom megcisnálni) Hát noormális maga kérem? Miért? Azért, hogy mások általad vélt „igazi” elismerését kivívd? Ló****t. Ne gáncsold ki magad mielőtt elrajtolnál, így is van elég kihívás a változásban.
Ma reggel az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha betennék egy gyors, halk, de nagyon koncentrált 15 perc gyakorlást a rutinomba. Ugyanis ez egy másik olyan tényező, ami segíti azt, hogy el is érjem a célomat. Nem, nem azt tűztem ki, hogy minden nap, fejvesztve, aggódva fogok gyakorolni, mint a güzü, lévén nem csak én tudok erről, hanem sokan mások is. És sok ilyen dolog van, ami tök jól működik rövid, de nagyon koncentrált tevékenységgel. Szóval. Fogok nyilván hangosan is gyakorolni, de nem reggel 6:30kor. Ellenben most úgy indul a napom, hogy nyugodt vagyok. Tettem valamit azért, hogy előre lépjek. És nem nyomasztom magam azzal egész nap, hogy jajj, valamikor gyakorolnom is kell ma. Felesleges puffer kitöltés az agyadban, meg a lelkedben.

Első kézből szeretnél értesülni a hírekről? Iratkozz fel kicsit sem szokványos hírleveleimre.

A Titi Leather 21 Adatkezelési Szabályzatát ide kattintva tudod elolvasni.

Ha csak az e-mail címed adod meg és nem töltöd ki a többi mezőt, akkor sajnos nem tudok egy levelet se küldeni neked, mert minden levelemben van a hasznos infó mellett marketing célú üzenet is. Köszönöm megértésed!

KARKÖTŐK
Mi az a 21 napos karkötő?
KI BESZÉL ITT?
Hogyan jutottam idáig?
MIT TUDSZ MÉG?
Ínyenc vagy? Nézd meg miket rejtegetek még.