+36706502709 kata@21nap.hu
Oldal kiválasztása

Élő példája annak, hogyan lehet elhagyni például a cukorfogyasztást 21 nap alatt, a 21 nap kihívás karkötő segítségével.

 

“Úgy döntöttem, hogy no kenyér, no cukor 21 napig. Simán ment. Jó volt másnap reggelente látni, hogy arrébb pöccen a golyó.”

21
NOV, 2017
Elvek
Meleg nyári nap volt, éppen ültem be a kocsiba, mikor megcsörrent a telefonom. Határozott férfi hang volt a vonal túlsó végén.

Elmondta, hogy olvasott a karkötőkről és neki most azonnal kell egy. Éppen a műhely felé tartottam, Péter le is csapott az alkalomra és nemsokkal azután ott volt, hogy megérkeztem.

Méretet egyeztettünk, megnézte a többi karkötőt is, miközben beszélgettünk egy kicsit. Mosolyogva búcsúztunk el.

 

“Jó volt látni, ahogy arrébb pöcen a golyó”

21 nap múlva önként és dalolva kaptam tőle a visszajelzést, hogy szuper, imádja a karkötőt, és nem mellesleg kiiktatta a cukrot és a kenyeret az étrendjéből. Péter nem az a fajta, aki lacafacázott!

Emelem kalapom! A sztorinak viszont nincs még vége!

Pár hónappal később újra felhívott, a már megszokott határozottságával. Elmesélte, hogy bár túl van az első 21 napon és most már tényleg csípőből jut eszébe, hogy mi az, amit nem eszik, mert megszokta, de a karkötőt letette valahova és azóta nem találja. Ellenben ha lehet, most szeretne egy másikat venni. Ha valaki talál egy elhagyott 21Peace karkötőt, gondoljon Péterre! 😉

Te mi után sóvárogsz?

El kéne kezdeni fogyni? Kevesebbet lógni a neten? Jobban odafigyelni a junk food mennyiségre? Sok kólát iszol?

Szeretnél munkahelyet váltani, de nincs meg hozzá a szaktudásod? El kéne kezdeni tanulni?

Valami újba kezdenél?

Első kézből szeretnél értesülni a hírekről? Iratkozz fel kicsit sem szokványos hírleveleimre.

A Titi Leather 21 Adatkezelési Szabályzatát ide kattintva tudod elolvasni.

Ha csak az e-mail címed adod meg és nem töltöd ki a többi mezőt, akkor sajnos nem tudok egy levelet se küldeni neked, mert minden levelemben van a hasznos infó mellett marketing célú üzenet is. Köszönöm megértésed!

KARKÖTŐK
Mi az a 21 napos karkötő?
KI BESZÉL ITT?
Hogyan jutottam idáig?
MIT TUDSZ MÉG?
Ínyenc vagy? Nézd meg miket rejtegetek még.