+36706502709 kata@21nap.hu
Oldal kiválasztása

Üdv A Blogon!

16

NOV, 2017

Elvek

Üdv itt a blogon! Némi öniróniát vélhetsz majdan felfedezni bejegyzéseimben. Takargathatnám őket, de minek?

Kezdem is. Én, mint Bartyik Kata, aki kitalálta a 21 napos karkötőket, szoktam halogatni. Főleg olyan dolgokat, amiktől félek. Ez a blog példának okáért pont egy ilyen. Perfekcionista-maximalizmusom (jó kombó) nehezen nyeli be azt, hogy nem fogok tökéletesen blogolni. Sőt! Valószínűleg még 80%-os (hello Pareto) sem lesz. De tekintsük mondjuk ezt a következő 21 napos komfortózna tágításomnak. Miért is ne?

Mi az, amit itt fogsz találni és mi az, amit nem? Politikáról biztosan nem fogok értekezni. Viszont arról, hogy mi mit tehetünk magunkért és ezáltal a környezetünkre hatva globálisabban másokiért is, na, arról annál inkább gépelek majd szorgosan!

Célom ezzel a bloggal az, hogy közelebb kerüljön hozzátok a változás, a bátorság a változtatásra.

Lelki béke, mi?

Nem, nem fogom tudni mindenkiben a lelket tartani. Elárulom nem is célom. A lelket nem én tartom. Te tartod. De meríthetsz erőt, inspirációt, lendületet mindenki másból. Igyekszem olyan szerepet betölteni itt (is), hogy szívesen olvasd a sorokat akkor is, ha időnként kíméletlenül fáj (mert igaz). Lehet, (biztos), hogy olykor utálni fogsz egy kicsit. De nem baj. Az is egy érzelem, méghozzá sok energiával! Kérlek, használd majd ezt az energiát arra, hogy olyan dolgokat hajtasz meg vele, ami számodra fontos!

Most épp kiegyensúlyozottabb hullámokon.

Az én életem is hullámzó (úgy ahogy a tiéd is), ezért itt is hullámzásra számíthatsz. És arra, hogy mindig őszinte leszek. Nem biztos, hogy minden apró titkomat eléd fogom tárni, emiatt biztosan lesznek adásszünetek. De ez is a része az életnek. Kívánom, hogy leld benne örömöd és egy kicsit időnként (na jó, minél többször) leld meg benne magadat is. Mert hogy így van (több) értelme ennek az egésznek.

Első kézből szeretnél értesülni a hírekről? Iratkozz fel kicsit sem szokványos hírleveleimre.

A Titi Leather 21 Adatkezelési Szabályzatát ide kattintva tudod elolvasni.

Ha csak az e-mail címed adod meg és nem töltöd ki a többi mezőt, akkor sajnos nem tudok egy levelet se küldeni neked, mert minden levelemben van a hasznos infó mellett marketing célú üzenet is. Köszönöm megértésed!

KARKÖTŐK

Mi az a 21 napos karkötő?

KI BESZÉL ITT?

Hogyan jutottam idáig?

MIT TUDSZ MÉG?

Ínyenc vagy? Nézd meg miket rejtegetek még.